Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tyhjät vegekapselitKasvissyöjille sopivia, tyhjiä ja kasviperäisiä vegekapseleita lääkkeiden ja luonnontuotteiden nauttimiseen. Kapselien valmistamiseen on käytetty ainoastaan kasviperäistä selluloosaa (HPMC) sekä vettä, joten ne ovat erinomainen vaihtoehto lihaperäisille, perinteisille gelatiinikapseleille. Kapselien selluloosa on johdettu männystä ja/tai poppelista. Kapselit ovat Kosher ja Halal -sertifioituja, GMO -vapaita, gluteenittomia ja valmistettu ilman säilöntäaineita. Valmistuksessa on noudatettu GMP ja ISO 9002 -standardeja.

Vegekapselit ovat helposti nieltäviä ja nopeasti vatsassa liukenevia. Kapselien etuna on niiden kyky kuljettaa lääkeaineet vatsalaukkuun saakka ennen sulamisprosessin alkamista, jolloin aine ei pääse aiheuttamaan närästystä tai ärsytystä kurkussa ja ruokatorvessa.

Vinkki:
Pahanmakuiset lääkkeet on helppo antaa ihmisten lisäksi myös eläimille gelatiinikapseleihin pakattuina. Kapseleita on käytetty esimerkiksi koirien ja kissojen lääkinnässä ja jotkin eläinlääkäriasemat myyvätkin niitä apteekkien ohella omille asiakkailleen.

  • Kapselien pituudet:
    • Koko 1 = 19,4 mm
    • Koko 0 = 21,7 mm
    • Koko 00 = 23,3 mm

Säilyvyys: Noin kaksi vuotta kuivassa ja viileässä / huoneenlämmössä. Säilytettäessä vältettävä suoraa auringonvaloa, lämpöä ja kosteutta.

Katso myös kätevät kapselikoneet, jotka helpottavat ja nopeuttavat vegekapseleiden täyttämistä!

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%

Tuote: 00157

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Koko 1, 1000 kpl pakkaus35.90 €17 kpl
Koko 0, 1000 kpl pakkaus37.90 €10 kpl
Koko 00, 1000 kpl pakkaus40.90 €9 kpl