Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Arvonlisävero

Kaikki Pakkaustukku.fi -verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitusaika

Toimitukset Palokan Kirrin varastolta 1-3 arkipäivässä kaikkialle Suomeen. Valitse tilausvaiheessa haluatko tuotteet toimitettavaksi lähimpään postin toimipaikkaan vai kotiovellesi. Logistiikkakumppanimme on Posti.

Toimituskulut

- Nouto Palokan Kirrin varastolta 0,00 EUR
- Toimitus postiin 5,90 EUR (Yli 75 euron tilauksissa 0,00 EUR)
- Toimitus pakettiautomaattiin 5,90 EUR (Yli 75 euron tilauksissa 0,00 EUR)
- Toimitus perille Express -pakettina 13,00 EUR
(Tässä toimitustavassa yksi toimitusyritys perille saakka toimitusosoitteeseen klo 8-16 välillä. Posti ei ota yhteyttä asiakkaaseen ja jos kohdeosoitteessa ei ole ketään paikalla niin paketti siirretään lähipostiin noudettavaksi)
- Toimitus perille Kotipakettina 13,00 EUR
(Tässä toimitustavassa Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja sopii toimitusajan. Tarjottavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. Tilauksessa oltava matkapuhelinnumero.)

Toimituskulut sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitamme tuotteita vain Suomen alueelle.

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen kustannukset (5,90 EUR per paketti) maksaa asiakas. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja jälleenmyyntikelpoisia. Mikäli haluat palauttaa tuotteita ota aina yhteys sähköpostilla uula@pakkaustukku.fi

Maksutavat verkkokaupassa

- Verkkopankit
- Pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express)
- MobilePay
- Lasku (Lue lisätietoja alempaa)
- Bitcoin

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (Pakkaustukkuun).

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


Lasku (vaatii y-tunnuksen)

Y-tunnuksen omaaville yrityksille ja yhteisöille voimme myydä tuotteita laskulla (maksuehto 14 vrk). Ilmoita vapaamuotoisesti tilattavat tuotteet määrineen sekä alla olevat tiedot 1-3 sähköpostilla osoitteeseen uula@pakkaustukku.fi niin tilaus käsitellään ja postitetaan pikimmiten. Nopeiten tuotteet saa verkkokaupan kautta tilaamalla ja maksamalla, vähäisemmän manuaalisen työmäärän vuoksi.

1. Toimitusosoite

2. Laskutusosoite (verkkolaskutiedot, postiosoite paperilaskua varten tai sähköpostiosoite PDF-laskua varten)

3. Toimitustapa (vaihtoehdot kuluineen alla)

- Toimitus postiin 5,90 EUR (Yli 75 euron tilauksissa 0,00 EUR)
- Toimitus pakettiautomaattiin 5,90 EUR (Yli 75 euron tilauksissa 0,00 EUR)
- Toimitus perille Express -pakettina 13,00 EUR
(Tässä toimitustavassa yksi toimitusyritys perille saakka toimitusosoitteeseen klo 8-16 välillä. Posti ei ota yhteyttä asiakkaaseen ja jos kohdeosoitteessa ei ole ketään paikalla niin paketti siirretään lähipostiin noudettavaksi)
- Toimitus perille Kotipakettina 13,00 EUR
(Tässä toimitustavassa Posti ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja sopii toimitusajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. Tilauksessa oltava matkapuhelinnumero.)

Toimituskulut sisältävät arvonlisäveron 24%.

Bitcoin

Saat maksuohjeet sähköpostilla kun valitset maksutavaksi Bitcoinin ja viimeistelet tilauksesi normaalisti. Tilatut tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa maksun vastaanotettuamme.

Maksutavat varastomyymälässä

Varastomyymälässä maksutapoina toimivat korttimaksut (kaikki asiakkaat) ja lasku (yritykset ja yhteisöt). Voit myös tehdä ja maksaa tilauksen verkkokaupassa sekä valita siihen toimitustavaksi noudon varastolta, niin voit tulla tilauksen maksettuasi noutamaan tuotteet varastolta paikanpäältä. Verkkokaupan noutotilauksista lähetämme sähköpostilla tiedon kun tuotteet on keräilty valmiiksi noutoa varten.

Tietosuoja-asetus

Pakkaustukku.fi sivuston tilaus- ja yhteydenottolomakkeilla annettujen tietojen käsittelyssä noudatetaan tietosuoja-asetusta. Lomakkeiden tietoja käytetään vain asiakassuhteen kannalta oleelliseen viestintään yrityksemme ja asiakkaan välillä sekä asiakkaan tekemien tilausten toimittamiseen.

Vikatilanteet ja reklamaatiot

Ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla: uula@pakkaustukku.fi. Mahdolliset viat tai virheet selvitetään ja asiakkaalle pyritään löytämään sopiva ratkaisu. Huomautukset toimitettujen laskujen ja/tai tuotteiden osalta on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa niiden vastaanottamisesta. Kuluttaja-asiakkaita mahdollisissa vikatilanteissa avustaa kuluttajaneuvonta (https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta) ja viime kädessä asia on mahdollista saattaa kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (https://www.kuluttajariita.fi).

Säilytysaika

Säilytämme noutamatta jätettyjä tuotteita varastollamme 30 vuorokautta. Säilytysajan ylityttyä tuotteet hävitetään tai toimitetaan kierrätykseen ilman erillistä ilmoitusta.